vfr800f
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Εργονομικά στοιχεία που έχουν σχεδιαστεί ώστε να καλύπτουν απόλυτα κάθε αναβάτη. Το κέντρο της μοτοσυκλέτας είναι λεπτό για εύκολη και σαφή πρόσβαση των ποδιών με το έδαφος. Η σέλα είναι φαρδιά και άνετη για να βρεις την θέση που σου ταιριάζει καλύτερα.

Συνδυάζει κομψά αιχμηρά στοιχεία με ομαλές καμπύλες, που συνθέτουν αριστοτεχνικά την sport touring σιλουέτα της. Διατηρεί μοναδικά στοιχεία της οικογένειας VFR με στυλιστικές λεπτομέρειες όπως οι αεραγωγοί στα πλευρά του φέρινγκ.

Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS) στο βασικό εξοπλισμό, χειριζόμενο από το αριστερό τιμόνι. Λυχνίες LED και μοναδικά αυτοαναιρούμενα φλας.

ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ

Για να κυνηγήσεις μοναδικές στιγμές πρέπει να διαθέτεις αυτοπεποίθηση, σιγουριά, αλλά και άφθονη ισχύ. Για αυτό το λόγο, η νέα VFR800F προσφέρει κορυφαίο κράτημα και εύκολο χειρισμό για να ελέγχεις απόλυτα την ισχύ του υγρόψυκτου, ψεκαστού 90° V4-VTEC κινητήρα των 782κ.εκ., με 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής και 16 βαλβίδες.

Ο κινητήρας δεν παρέχει μόνο αμεσότητα και ακρίβεια στο παραμικρό άνοιγμα του γκαζιού, αλλά και πλήρως αξιοποιήσιμη ροπή 75 Nm στις χαμηλές στροφές, η οποία συνδυάζεται με απολύτως εθιστική ισχύ στις υψηλές στροφές, η οποία φτάνει τα 106 hp. Ο μεταβλητός χρονισμός των βαλβίδων (Variable Valve Timing) και ο ηλεκτρονικός έλεγχός τους (Lift Electronic Control), προσφέρουν απρόσκοπτη μετάβαση από τις χαμηλές στις υψηλές στροφές, με άφθονη δύναμη στις μεσαίες, σε αυτές δηλαδή που έχουν την μεγαλύτερη σημασία στην καθημερινή οδήγηση.

Η VFR800F είναι κατά 10 κιλά ελαφρύτερη από το προηγούμενο μοντέλο. Το αλουμινένιο πλαίσιο διπλής δοκού έχει συνδυαστεί άψογα με νέο ψαλίδι Pro-arm, πίσω ανάρτηση Pro-Link και τηλεσκοπικό πιρούνι 43 χιλιοστών στον μπροστινό τροχό.

Πανίσχυρες ακτινικά τοποθετημένες 4-έμβολες δαγκάνες συνεργάζονται ιδανικά με πλευστούς δίσκους 310 χιλιοστών στον μπροστινό τροχό. Το σύστημα πέδησης ολοκληρώνεται με έναν δίσκο 256 χιλιοστών με 2-έμβολη δαγκάνα στον πίσω τροχό και σύστημα ABS στον βασικό εξοπλισμό.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 16-βαλβιδος 2ΕΕΚ 90° V-4
Κυβισμός 782 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 106hp @ 10.250 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 75 Nm @ 8.500 σ.α.λ.
Ταχύτητες 6
Τελική μετάδοση Αλυσίδα O-ring
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-DSFI
Βάρος* 242 κιλά
Φρένα E: Δύο υδραυλικά δισκόφρενα 310 x 4.5 χιλ. με 4-έμβολες ακτινικές δαγκάνες
Π: Ένα υδραυλικό δισκόφρενο 256 x 6 χιλ. με 2-εμβολη δαγκάνα
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.134 x 748 x 1.203 χιλ.
Ύψος σέλας 809 / 789 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 126 χιλ.
Ρεζερβουάρ 21.5 λίτρα
Μέση κατανάλωση 17,8 χλμ/λίτρο (WMTC μέθοδος)
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό πιρούνι 43 χιλ. με σταδιακή ρύθμιση προφόρτισης και απόσβεσης επαναφοράς
Π: Μονάδα Pro-Link με μονό αμορτισέρ, σταδιακή ρύθμιση προφόρτισης και απόσβεσης επαναφοράς
Ελαστικά E: 120 / 70 - ZR17 M/C
Π: 180 / 55 - ZR17 M/C
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
**Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ