X-ADV
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Το νέο X-ADV αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά δικύκλων. Το συναρπαστικό SUV κρύβει μέσα του τη off-road φιλοσοφία του και την άνεση που σου επιτρέπει να εξερευνήσεις την πόλη και την ύπαιθρο.

Μοναδική εμφάνιση, υψηλής ποιότητας φινίρισμα & περιπετειώδης χαρακτήρας. Το νέο X-ADV ξεχωρίζει με τα τύπου Africa Twin προστατευτικά των χεριών, τη ράλι εμφάνισης οθόνη πολλαπλών λειτουργιών και το κεντρικό σταντ.

Δυνατή επιτάχυνση, κινητήρας 745κ.εκ. και κιβώτιο διπλού συµπλέκτη DCT προσφέρουν άμεση απόκριση στο γκάζι και ευελιξία στην άσφαλτο και το χώμα.

Ενδεικτική τιμή:
X-ADV 21MY: 13.500€

 

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Συνδυάζοντας τις μεγάλες δυνατότητες και επιδόσεις μιας adventure μοτοσυκλέτας, με την άνεση, την ευκολία και την πρακτικότητα στην καθημερινή μετακίνηση, των σκούτερ μεγάλου κυβισμού, το X-ADV είναι το δίτροχο SUV που απεχθάνεται τους συμβιβασμούς. Και ως ένα μέσο που σχεδιάστηκε για να προσφέρει τα πάντα, αλλάζει πρόσωπο με συνοπτικές διαδικασίες, από την πόλη στον ανοικτό δρόμο και τις off-road εξερευνήσεις. Το X-ADV μετατρέπει την κάθε μετακίνηση, σε μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.

Το πλαίσιο είναι ελαφρύτερο και η ανασχεδιασμένη σέλα επιτρέπει ευκολότερη πρόσβαση των ποδιών του αναβάτη στο έδαφος. Η νέα εξωτερική σχεδίαση τονίζει το στιβαρό στυλ που κάνει το X-ADV να ξεχωρίζει. Στη διάθεση του αναβάτη βρίσκονται επίσης, μεγαλύτερος χώρος αποθήκευσης και πρίζα φόρτισης USB τύπου C. Οι δυναμικοί, νέας σχεδίασης διπλοί προβολείς διαθέτουν υψηλής φωτεινότητας φώτα ημέρας DRL, ενώ η πλήρως έγχρωμη οθόνη οργάνων TFT προσφέρει διαισθητικό χειρισμό, καθώς και τη δυνατότητα σύνδεσης με πολλές λειτουργίες smartphone, όπως είναι η πλοήγηση, η λήψη τηλεφωνικών κλήσεων, τα μηνύματα και η μουσική, μέσω του νέου συστήματος Honda Smartphone Voice Control.

Ανεβάσαμε το όριο στροφών και ενισχύσαμε την ισχύ του 2-κύλινδρου κινητήρα 745 κ.εκ. Το Throttle By Wire (TBW) και τα πέντε riding modes (Standard, Rain, Sport, Gravel και USER) βελτιστοποιούν την απόδοση, ανάλογα τις συνθήκες οδήγησης και το έδαφος. Με το πρόγραμμα οδήγησης USER, ο αναβάτης μπορεί να διαμορφώσει την ισχύ του κινητήρα, τον προγραμματισμό αλλαγών σχέσεων της μετάδοσης διπλού συμπλέκτη DCT και το επίπεδο λειτουργίας των HSTC (Honda Selectable Torque Control) και ABS.

Η προσαρμογή του X-ADV στις προτιμήσεις του κάθε αναβάτη έγινε ευκολότερη, με τα ειδικής σχεδίασης γνήσια αξεσουάρ Honda, τα οποία έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για το X-ADV.

*Οι φωτογραφίες στις υπόλοιπες ενότητες της ιστοσελίδας αφορούν στο προηγούμενο YM

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος, 4-χρονος 8-βάλβιδος, 1ΕΕΚ, 2-κύλινδρος σε σειρά
Κυβισμός 745 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 43,1kW/6.750 σ.α.λ. (35kW/6.000 σ.α.λ.)
Μέγιστη Ροπή 69 Nm/4.750 σ.α.λ. (65Nm/4.000 σ.α.λ.)
Βάρος 236 κιλά
Φρένα E: 2 υδραυλικοί δίσκοι 296 χιλ. με ακτινικές δαγκάνες 4 εμβόλων
Π: 1 υδραυλικός δίσκος wave 240 χιλ. με δαγκάνα 1 εμβόλου, 2-κάναλο ABS
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.215 x 940 x 1.370 χιλ.
Ύψος σέλας 820 χιλ.
Κατανάλωση καυσίμου 3.6 λτ./100 χλμ.
Ανάρτηση E: Ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ.
Π: Ψαλίδι Pro-Link®, μονό αμορτισέρ
Ελαστικά E: 120/70 R17
Π:160/60 R15

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ