-->
X-ADV

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Το νέο X-ADV αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά δικύκλων. Το συναρπαστικό SUV κρύβει μέσα του τη off-road φιλοσοφία του και την άνεση που σου επιτρέπει να εξερευνήσεις την πόλη και την ύπαιθρο.

Μοναδική εμφάνιση, υψηλής ποιότητας φινίρισμα & περιπετειώδης χαρακτήρας. Το νέο X-ADV ξεχωρίζει με τα τύπου Africa Twin προστατευτικά των χεριών, τη ράλι εμφάνισης οθόνη πολλαπλών λειτουργιών και το κεντρικό σταντ.

Δυνατή επιτάχυνση, κινητήρας 745κ.εκ. και κιβώτιο διπλού συµπλέκτη DCT προσφέρουν άμεση απόκριση στο γκάζι και ευελιξία στην άσφαλτο και το χώμα.

Ενδεικτική τιμή:
X-ADV: 13.350€
X-ADV + *special color: 13.650€

 

Εξερεύνησε την πρώτη SUV μοτοσυκλέτα

Δεν είναι κάτι τόσο συχνό στον κόσμο των δύο τροχών, να εμφανίζεται μια ριζοσπαστική ιδέα που αλλάζει κάθε τι το συμβατικό και δημιουργεί μια νέα γενιά δικύκλων. Για την Honda όμως, η καινοτομία είναι κινητήριος δύναμη. Είναι η φιλοσοφία που για μια ακόμη φορά, ανατρέπει τα συνηθισμένα.

Το X-ADV είναι ένα συναρπαστικό SUV που συνδυάζει off-road χαρακτήρα με στιβαρό πλαίσιο, μεγάλη διαδρομή αναρτήσεων και 4-πίστονες ακτινικές δαγκάνες μπροστά. Ο κινητήρας των 745κ.εκ. παρέχει δυνατή επιτάχυνση στις χαμηλές και μεσαίες στροφές και συνεργάζεται με μετάδοση διπλού συμπλέκτη (DCT). Το σύστημα Smart Key παρέχει ευκολία και άνεση στην καθημερινή μετακίνηση.

Το X-ADV είναι το δίκυκλο της νέας εποχής που σχεδιάστηκε για να προσφέρει όλα όσα μπορείς να ζητήσεις κι ακόμη περισσότερα. Στην πόλη ή την ύπαιθρο είναι το εργαλείο για να εξερευνήσεις, να ανακαλύψεις, να γεμίσεις την ψυχή σου με συγκλονιστικές εμπειρίες

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος, L2 με 1ΕΕΚ
Κυβισμός 745 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 54,8hp@6.250rpm (40,3kW)
Μέγιστη Ροπή 68Nm@4.750 σ.α.λ
Ταχύτητες DCT (6)
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός ψεκασμός PGM-FΙ
Βάρος 238 κιλά*
Φρένα E: Δύο πλευστοί υδραυλικοί δίσκοι 296 χιλ με ακτινικές δαγκάνες 4 εμβόλων Π: Υδραυλικός δίσκος 240 χιλ με δαγκάνα μονού εμβόλου Επίσης λεβιές χειρόφρενου με επιπρόσθετη δαγκάνα
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.245 x 910 x 1.375 χιλ.
Ύψος σέλας 820 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 162 χιλ.
Ρεζερβουάρ 13,1 λίτρα
Μέση κατανάλωση** 27,5 χλμ./λίτρο
Εκπομπές ρύπων CO2 85g/km
Ανάρτηση Ε: Showa ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. διαδρομής 153,5 χιλ τύπου φυσιγγίου με ρύθμιση προφόρτισης και ρύθμιση επαναφοράς
Π: Ανάρτηση Prolink διαδρομής 150 χιλ με ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου σε 10 θέσεις
Ελαστικά E: 120/70 R17
Π:160/60 R15
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
**Οι αναφερόμενες τιμές έχουν προκύψει από δοκιμές της Honda σε τυποποιημένες συνθήκες, όπως προβλέπονται από την WMTC

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ