VISION_110
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Το μικρό και θαυματουργό σκούτερ, που σε πηγαίνει με άνεση και στυλ στη δουλειά ή την έξοδό σου, μέσα στην κίνηση της πόλης, πάντα με την αξιοπιστία που προσφέρει η Honda.

Οι μετακινήσεις σου γίνονται ακόμα πιο ξεκούραστες με τους τροχούς 16 ιντσών που παρέχουν βελτιωμένη σταθερότητα, ενώ ο χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα χωράει άνετα μικρές αποσκευές αλλά και τα περισσότερα full-face κράνη.

Ο προηγμένος κινητήρας ηλεκτρονικού ψεκασμού με idle stop σου παρέχει πλήρως αξιοποιήσιμη δύναμη με άμεση απόκριση στο γκάζι και παράλληλα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Ένα στυλάτο σκούτερ με τα όλα του, που θα σε κάνει να δεις την πόλη σου με άλλο μάτι!

Aπολαμβάνοντας την πόλη

Στη δουλειά ή τη διασκέδαση, το Vision προσφέρει αξιόπιστη, οικονομική και στυλάτη μετακίνηση. Ο αερόψυκτος 4-χρονος κινητήρας των 110κ.εκ. παρέχει ιδανική ισορροπία μεταξύ επιδόσεων καιοικονομίας καυσίμου. Το Vision διατίθεται με τροχούς 16 ιντσών που προσφέρουν βελτιωμένη σταθερότητα σε κακής ποιότητας οδόστρωμα. Ο προηγμένος ηλεκτρονικός ψεκασμός του Vision παρέχει πλήρως αξιοποιήσιμη δύναμη και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Ο κινητήρας διαθέτει σύστημα διακοπής λειτουργίας του κινητήρα στο ρελαντί (idle stop) και χαρακτηρίζεται από την άμεση απόκριση στο γκάζι. Το σύστημα συνδυασμένης πέδησης (Combined Braking System - CBS) συνδέει τα δύο φρένα και παρέχει ομαλό και σαφές φρενάρισμα. Ο χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα του Vision θα μεταφέρει άνετα την τσάντα και τις μικρές αποσκευές σας, ενώ θα χωρέσει τα περισσότερα full-face κράνη. Οι μικρές διαστάσεις του Vision επιτρέπουν ξεκούραστες μετακινήσεις για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη. Αξιόπιστο, προσιτό και στυλάτο, το Vision είναι ο έξυπνος τρόπος για να απολαμβάνεις την κάθε σου μετακίνηση στην πόλη.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Αερόψυκτος – 4χρονος – 1ΕΕΚ, μονοκύλινδρος
Κυβισμός 110 cc
Μέγιστη Ισχύς 8,8 hp / 7.500 σ.α.λ
Μέγιστη Ροπή 9 Νm / 6.500 σ.α.λ
Ταχύτητες V-Matic
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 102 kg*
Φρένα E: Δίσκος 220mm 
Π: Ταμπούρο 130mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 1.845mm x 670mm x 1.090mm
Ύψος σέλας 785 mm
Απόσταση από το έδαφος 120 mm
Ρεζερβουάρ 5,5 lit
Μέση κατανάλωση 52 χλμ/λτ (WMTC Mode)
Ανάρτηση Τηλεσκοπικό πιρούνι 31mm / Ένα αμορτισέρ
Ελαστικά E: 80/90-16
Π: 90/90-14
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ