SHMODE125-21MY
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Μικρές διαστάσεις, έξυπνη εξωτερική σχεδίαση με ελκυστικό προβολέα LED και ισχυρός κινητήρας eSP+. Το SH Mode 125 σχεδιάστηκε για καθημερινή οδήγηση με στυλ, άνεση και μεγάλη οικονομία.

Επίπεδο δάπεδο, αποθηκευτικός χώρος 18,5 λίτρων κάτω από τη σέλα, άγκιστρο αποσκευών και θύρα φόρτισης USB Type-A, παρέχουν μοναδική άνεση και πρακτικότητα.

Το Smart Key, μια πινελιά πολυτέλειας, επιτρέπει τον έλεγχο της λειτουργίας του κεντρικού διακόπτη και της σέλας με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

Ενδεικτική τιμή:
SHMODE 125: 2.790€

Η ΠΟΛΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ

Το SH Mode 125 είναι το σύγχρονο σκούτερ που θα αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη.

Πλήρως ανανεωμένο, συνδυάζει άψογα την όμορφη εμφάνιση με άνεση, πρακτικότητα και λειτουργικότητα. Κυρίαρχο στοιχείο της αισθητικής ανανέωσης του SH Mode 125 αποτελεί ο νέος προβολέας LED, που αναδεικνύει τη φυσιογνωμία του σκούτερ και τραβάει τα βλέμματα. Το επίπεδο πάτωμα – σήμα κατατεθέν του SH - έχει επεκταθεί, παρέχοντας σου ακόμη μεγαλύτερη άνεση. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα έχει αυξηθεί στα 18,5 λίτρα και μπορεί να φιλοξενήσει ένα full-face κράνος και άλλες μικρές αποσκευές ενώ το άγκιστρο αποσκευών προσφέρει επιπλέον ευκολία στη μεταφορά φορτιών. Μια θύρα φόρτισης USB Type-A έχει προστεθεί στο ντουλαπάκι, για να φορτίζεις τις ηλεκτρονικές σου συσκευές. Μια ακόμη πινελιά πολυτέλειας και άνεσης προσθέτει το Smart Key, που επιτρέπει τον απομακρυσμένο χειρισμό της ανάφλεξης και της κλειδαριάς της σέλας.

Το νέο, ελαφρύτερο πλαίσιο τεχνολογίας enhanced Smart Architecture Frame (eSAF) είναι κατά 8% ελαφρύτερο και, χάρη στην προσεκτικά μελετημένη κατασκευή του, προσφέρει βελτιωμένη αίσθηση, συνδυάζοντας αυξημένη ευστάθεια, οδηγική άνεση και αντοχή. Ο ισχυρότερος κινητήρας eSP+ χαρακτηρίζεται από την οικονομική του λειτουργία και καλύπτει πλήρως τις προδιαγραφές EURO5. Εξοπλισμένος με σύστημα Idling Stop προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη οικονομία.

Σχεδιασμένο για άνετο χειρισμό από κάθε εμπειρίας αναβάτες, το SH Mode 125 συνδυάζει μικρές διαστάσεις, έξυπνη εξωτερική σχεδίαση και οικονομική λειτουργία και είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις απαιτητικές μετακινήσεις στην πόλη.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος, 4-χρονος 4-βάλβιδος SOHC
Κυβισμός 125 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 8,4kW (11,4 Ps) @ 8.500 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 12,1Nm @ 5.000 σ.α.λ.
Τύπος κιβωτίου CVT
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 118 κιλά*
Φρένα CBS
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 1950 x 670 x 1100 χιλ.
Ύψος σέλας 765 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 150 χιλ.
Ρεζερβουάρ 5.5 λίτρα
Μέση κατανάλωση 50.0 χλμ/λτ
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό πιρούνι 33 χιλ. – διαδρομή 89 χιλ.
Π: Ψαλίδι με δύο αμορτισέρ, ρύθμιση προ-φόρτισης 5 σταδίων
Ελαστικά Ε: 80/90-16 inch
Π: 100/90-14 inch
Εγγύηση 2 έτη

*Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ