PCX-125-18MY
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Πλήρως ανανεωμένο στιλιστικά, με φυσικές, νέες καμπύλες που αναδεικνύουν τις παραδοσιακές, χυτές γραμμές και διακριτικές ακμές που τονίζουν τη χαρακτηριστική του σχεδίαση.

Nέες φόρμες από εναλλασσόμενες καμπύλες και ο νέος, διπλός σωληνωτός σκελετός χαρίζουν στο PCX καλύτερο κράτημα, με τη γνώριμη ευελιξία και αποπνέει αίσθηση μοτοσυκλέτας μεγαλύτερης κατηγορίας.

Ο Υδρόψυκτος κινητήρας ESP διακρίνεται για τις συμπαγείς διαστάσεις και την υψηλή αντοχή του, συνδυάζοντας εξαιρετική απόδοση στην επιτάχυνση, ομαλή, αθόρυβη λειτουργία και περιορισμένη εκπομπή καυσαερίων CO2.

Ενδεικτική τιμή:
PCX 125 ABS: 3.300€

 Tο “X” factor στην οδήγηση

Το διαχρονικά δημοφιλές σκούτερ PCX125 εμφανίζεται πλήρως ανανεωμένο στιλιστικά, με φυσικές, νέες καμπύλες να αναδεικνύουν τις παραδοσιακές, χυτές γραμμές του. Το PCX125 διαθέτει ένα εντελώς νέο πλαίσιο: ο μονός σωληνωτός “underbone” σκελετός από ατσάλι του προηγούμενου μοντέλου έχει δώσει τη θέση του σε ένα διπλό σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο κλειστού τύπου που του χαρίζει καλύτερο κράτημα, διατηρώντας τη γνώριμη ευελιξία του στην πόλη.

Το «cockpit» του αναβάτη έχει αναβαθμιστεί: τα μαύρα στοιχεία σε συνδυασμό με το επιχρωμιωμένο μέταλλο του τιμονιού και των αντιβάρων προσδίδουν μία premium αίσθηση. Η σέλα ασφαλίζει όταν είναι όρθια και ανοίγει με το πάτημα ενός κουμπιού όπως και η τάπα του ρεζερβουάρ, ενώ ο κεντρικός διακόπτης διαθέτει κλείστρο ασφαλείας. Οι τροχοί εμπρός και πίσω είναι ελαφρύτεροι χάρη στις λεπτότερες ζάντες με 8-μπρατση – αντί για 5-μπρατση – σχεδίαση, ενώ το κέντρο του μπροστινού τροχού έχει 7% μικρότερο βάρος (0,2kg) και πίσω η εξοικονόμηση του βάρους είναι 11% (0,5kg). Η κεντρική κονσόλα των οργάνων έχει επανασχεδιαστεί, με καλύτερα οργανωμένες και πιο ευανάγνωστες πληροφορίες. Η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη, χωρίς τριβές, γεννήτρια-εκκινητής ACG είναι ενσωματωμένη απευθείας στην άκρη του στροφαλοφόρου, λειτουργώντας ως μίζα και εναλλάκτης. Όλα τα δυνατά σημεία του Honda PCX έχουν παραμείνει και ενδυναμωθεί και όλες οι σημαντικές αναβαθμίσεις του προσφέρουν όλες τις προϋποθέσεις για διατηρήσει το ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα στις ευρωπαϊκές αγορές

Ζήσε την άνεση και την ευελιξία στη μετακίνηση σε επίπεδο «Χ»!

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος, 4χρονος, μονοκύλινδρος με 1ΕΕΚ
Κυβισμός 125 cc
Μέγιστη Ισχύς 9,0kW @ 8,500 rpm
Μέγιστη Ροπή 11,8Nm @ 5.000 rpm
Ταχύτητες V-Matic
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος* 130 kg
Φρένα E: Δίσκος 220 mm με διπίστονη δαγκάνα και ABS
Π: Ταμπούρο 130 mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 1.923 x 745 x 1.107 mm
Ύψος σέλας 764 mm
Απόσταση από το έδαφος 137 mm
Ρεζερβουάρ 8 lit
Κατανάλωση καυσίμου 47,6 km/l (χωρίς Idling Stop, κύκλος WMTC)
Ανάρτηση E: Τηλεσκοπικό πιρούνι διαμέτρου 31 mm με διαδρομή 84 mm
Π: Δύο αμορτισέρ με αλουμινένιο ψαλίδι με διαδρομή 90 mm
Ελαστικά Ε: 100/80-14M/C (48P)
Π: 120/70-14M/C (61P)
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ