PCX-125
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Πλήρως ανανεωμένο και πιο τολμηρό–μία δήλωση διαφορετικότητας σε 2 τροχούς. Με έντονη φουτουριστική εμφάνιση, νέας σχεδίασης φωτισμό LED, Honda Smart Key, ολοκαίνουριο ελαφρύ πλαίσιο και ισχυρότερο κινητήρα, υπόσχεται να κάνει κάθε μετακίνηση διασκέδαση.

Χαμηλή θέση οδήγησης, επιπλέον αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, που επαρκεί για την αποθήκευση ενός full-face κράνους και όχι μόνο, και θύρα φόρτισης USB Type-C, παρέχουν αξεπέραστη άνεση και πρακτικότητα.

Στην καρδιά του χτυπά νέος, ισχυρότερος κινητήρας eSP+ , εξοπλισμένος με HSTC για απίστευτο κράτημα σε βρεγμένο ή στεγνό οδόστρωμα και σύστημα Idling Stop για αυξημένη οικονομία σε κάθε μετακίνηση.

Ενδεικτική τιμή:
PCX 125: 3.300€

ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Το δημοφιλές PCX125 εξελίσσεται και υπόσχεται να σου προσφέρει την τέλεια εμπειρία οδήγησης. Έντονη φουτουριστική εμφάνιση, ισχυρότερος κινητήρας, νέο ατσάλινο πλαίσιο και μοναδικές τεχνολογίες κάνουν την κάθε σου μετακίνηση διασκέδαση.

Πλήρης αισθητική ανανέωση με διακριτικά αναθεωρημένες γραμμές και γωνίες σε συνδυασμό με premium, full-LED φωτισμό, πετυχαίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και κάνουν το PCX125 να ξεχωρίζει στο πλήθος. Η σέλα του είναι σχεδιασμένη με κριτήριο την άνεση του αναβάτη/συνεπιβάτη με μικρή απόσταση από το έδαφος και ο χώρος ποδιών έχει αυξηθεί κατά 30 χιλ., προσφέροντας αυξημένα επίπεδα άνεσης. Επιπλέον 2,4 λίτρα αυξάνουν τη συνολική χωρητικότητα κάτω από τη σέλα στα 30,4 λίτρα, αρκετά για την αποθήκευση ενός κράνους full-face, και όχι μόνο. Μία θύρα φόρτισης USB Type-C στο ντουλαπάκι αντικαθιστά τον προηγούμενο φορτιστή ACC και πλέον απολαμβάνεις απευθείας σύνδεση με το smartphone σου, για ακόμη μεγαλύτερη πρακτικότητα. Η ανανέωση όμως δεν σταματά εδώ, το Honda Smart Key είναι μια ακόμη φρέσκια προσθήκη στη φαρέτρα του PCX125. Εκτός από τον έλεγχο του κεντρικού διακόπτη και της κλειδαριάς της σέλας, το Smart Key είναι συμβατό και με το (προαιρετικό) αφαιρούμενο Smart Τop Βox 35L. Με το Smart Key στην τσέπη σου, η βαλίτσα ξεκλειδώνει με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού, ενώ κλειδώνει αυτόματα όταν απομακρύνεσαι για επιπλέον ασφάλεια.

Ο νέος, ισχυρότερος eSP+ κινητήρας αποδίδει 9,2kW (12,5PS) στις 8.750 σ.α.λ. και είναι εξοπλισμένος με Honda Selectable Torque Control (HSTC), για εξαιρετικό κράτημα σε στεγνό ή βρεγμένο έδαφος, προσφέροντάς σου μοναδική οδηγική εμπειρία με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Το ολοκαίνουριο ατσάλινο πλαίσιο προσφέρει αντοχή και ευελιξία ενώ τα δύο πίσω αμορτισέρ με μεγαλύτερη διάμετρο ελατηρίων και διαδρομή βελτιώνουν την άνεση. Οι αυξημένες διαστάσεις των ελαστικών βελτιώνουν την ποιότητα οδήγησης, σε κάθε ποιότητας αστικό οδόστρωμα, ενώ οι κομψές νέες ζάντες ολοκληρώνουν την αισθητική αναβάθμιση.

Πρακτικό, ασφαλές και απολαυστικό στην οδήγηση. Ανακάλυψε την όμορφη πλευρά της πόλης με το νέο PCX125.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, eSP+ SOHC, 4-χρονος 4-βάλβιδος
Κυβισμός 125 κ.εκ
Μέγιστη Ισχύς 9,2 kW (12,5PS) @ 8.750 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 11,8 Nm @ 6.500 σ.α.λ.
Τύπος κιβωτίου V-Matic
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός ψεκασμός PGM-FI
Βάρος* 130 κιλά
Φρένα E: Δισκόφρενο 220 χιλ. με δαγκάνα δύο εμβόλων και ABS
Π: Ταμπούρο 130 χιλ.
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 1.935 x 740 x 1.105 χιλ.
Ύψος σέλας 764 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 135 χιλ.
Ρεζερβουάρ 8,1 λίτρα
Μέση κατανάλωση 47,6 χλμ./λίτρο (χωρίς Idling Stop) (WMTC mode)
Ανάρτηση E: Τηλεσκοπικό πιρούνι 31 χιλ., διαδρομή 89 χιλ.
Π: Δύο αμορτισέρ, αλουμινένιο ψαλίδι, διαδρομή 95 χιλ.
Ελαστικά E: 110/70-14M/C
Π: Π: 130/70-13M/C
Εγγύηση 2 έτη

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ