CRF300L
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Σχεδιασμένη για καθημερινή μετακίνηση στους δρόμους της πόλης, αλλά και περιπέτειες σε χωμάτινα μονοπάτια. Η CRF300L σε πάει παντού.

Αυξημένος κυβισμός κινητήρα, αναθεωρημένη θέση οδήγησης, μεγαλύτερη διαδρομή ανάρτησης και αυξημένη απόσταση από το έδαφος, σου χαρίζουν απόλυτη ευελιξία σε όλα τα εδάφη.

Η νέα, αιχμηρή σιλουέτα, περιλαμβάνει λεπτότερο ρεζερβουάρ, ανασχεδιασμένη σέλα και νέα ευανάγνωστα όργανα LCD με μαύρες ενδείξεις σε λευκό φόντο.

Ενδεικτική τιμή:
CRF300L : 5.950€

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ

Η CRF300L αναγεννήθηκε, με ελαφρύ πλαίσιο, πιο στενό προφίλ και αυξημένη ισχύ και ροπή. Αλλά, ενώ οι προδιαγραφές βελτιώθηκαν, ο εξαιρετικός διπλής χρήσης χαρακτήρας της, παρέμεινε αναλλοίωτος. Τα χαρακτηριστικά που την κάνουν συναρπαστική στο χώμα, την κάνουν εξίσου εξαιρετική στην καθημερινή μετακίνηση στην πόλη. Και αυτά είναι, οι μικρές διαστάσεις, η άμεση απόκριση στο γκάζι, ο εύκολος χειρισμός και το στιβαρό σύστημα ανάρτησης των τροχών. Η μοτοσυκλέτα αντλεί έμπνευση από τις πανίσχυρες αγωνιστικές CRF450R και CRF450RX οπότε ξεκινά από την τέλεια βάση. Χάρη στον αγωνιστικό προγραμματισμό από το HRC, η απόδοσή της βελτιώθηκε στην άσφαλτο και το χώμα.

Ο αυξημένος κυβισμός του κινητήρα είχε ως αποτέλεσμα, αυξημένη ισχύ κατά 1.9kW (2,6 Ps), η οποία πλέον φτάνει στα 20.1kW (27,3 Ps). Η μέγιστη ροπή αυξήθηκε επίσης, στα 26.6Nm. Οι σχέσεις 1-5 έχουν πιο κοντή αναλογία και επιτρέπουν πιο δυνατή επιτάχυνση, ενώ η 6η σχέση διατηρείται μακριά, για καλύτερη απόδοση, κατά την οδήγηση σε υψηλή ταχύτητα. Ο μονόδρομος συμπλέκτης ολίσθησης/υποβοήθησης διευκολύνει το ανέβασμα ταχυτήτων και διαχειρίζεται την αναπήδηση του πίσω τροχού στα απότομα κατεβάσματα. Από το πλαίσιο εξοικονομήθηκαν 4 κιλά, χάρη στο νέας σχεδίασης σκελετό και το ελαφρύ κωνικό ψαλίδι αλουμινίου. Η απόσταση από το έδαφος μεγάλωσε κατά 30 χιλ. για να διευκολυνθούν η οδήγηση σε σκληρό έδαφος και η υπερπήδηση εμποδίων.

Με μεγάλη διαδρομή, το σύστημα ανάρτησης των τροχών απορροφά με μεγαλύτερη αποδοτικότητα τους κραδασμούς. Η διαδρομή του ανεστραμμένου πιρουνιού 43 χιλ. της Showa αυξήθηκε κατά 10 χιλ. Η συμπίεση των ελατηρίων και η απόσβεση ρυθμίστηκαν ειδικά, για ιδανική λειτουργία στην άσφαλτο και το χώμα. Η διαδρομή του μονού πίσω αμορτισέρ Pro-Link Showa αυξήθηκε επίσης, κατά 20 χιλ. Ο εύκολος χειρισμός απαιτεί και ελευθερία μετατοπίσεων του αναβάτη, οπότε το ρεζερβουάρ καυσίμου 7,8 λίτρων ανασχεδιάστηκε, έγινε πιο στενό και ελαφρύτερο. Σε συνδυασμό με την ανασχεδιασμένη σέλα, επιτρέπει εύκολη μεταφορά του βάρους του αναβάτη και αισθητά βελτιωμένη πρόσφυση του μπροστινού τροχού. Η νέα οθόνη οργάνων LCD είναι ευανάγνωστη και παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και ενδείξεις. Είτε οδηγείς στην πόλη, είτε ανακαλύπτεις αχαρτογράφητα μονοπάτια, η CRF300L είναι η μοτοσυκλέτα που προσφέρει απλόχερα τις αρετές της στην ευχαρίστηση της εξερεύνησης.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος, μονοκύλινδρος ,με δύο επικεφαλής εκκεντροφόρους DOHC, 4-βάλβιδος
Κυβισμός 286 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 20,1 kW (27,3 Ps) @ 8.500 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 26,6 Nm @ 6.500 σ.α.λ.
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 142 κιλά
Φρένα E: Δίσκος 256mm x 3.5mm με διπίστονη δαγκάνα
Π: Δίσκος 220 mm x 4.5mm με δαγκάνα ενός εμβόλου
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.230 x 820 x 1.200 χιλ.
Ύψος σέλας 880 χιλ
Απόσταση από το έδαφος 285 χιλ
Ρεζερβουάρ 7,8 λίτρα
Μέση κατανάλωση 32,3 χλμ. / λίτρο
Ανάρτηση Ε: Ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλ.
Π: Prolink
Ελαστικά E: 80/100-21M/C 51P
Π: 120/80-18M/C 62P
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ