CRF300-RALLY
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Δυνατότητα πολλαπλών χρήσεων σε κάθε έδαφος και απόλυτη ελευθερία πραγματοποίησης μεγάλων ταξιδιών, χάρη στην αυξημένη αυτονομία που επιτρέπει το ρεζερβουάρ καυσίμου 12,8L. CRF300L RALLY, σχεδιασμένη για τους λάτρεις της περιπέτειας.

Ο ελαφρύς σχεδιασμός του πλαισίου, η αναθεωρημένη θέση οδήγησης και η ανασχεδιασμένη γεωμετρία του τιμονιού, παρέχουν μοναδική ευκολία στο χειρισμό και εξαιρετική άνεση.

Αιχμηρή σιλουέτα με ασύμμετρους προβολείς LED για εξαιρετική φωτεινότητα, εύκαμπτα φλας τεχνολογίας LED και οθόνη οργάνων LCD με ευανάγνωστες ενδείξεις.

Ενδεικτική τιμή:
CRF300 RALLY : 7.400€

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Σχεδιασμένη για τους φίλους της περιπέτειας, η CRF300 RALLY είναι μια μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτα με απόδοση που συναρπάζει. Το στυλ που αντλεί έμπνευση από την αγωνιστική CRF450RX του HRC και ο off-road χαρακτήρας, συνδυάζονται με δυνατότητες για άνετα μεγάλα ταξίδια. Και οι δύο πλευρές της έχουν ενισχυθεί, με μεγαλύτερο ρεζερβουάρ καυσίμου 12,8 λίτρων με 1,6 λίτρα ρεζέρβα. Αντίθετα με τις περισσότερες off-road μοτοσυκλέτες, η CRF300 RALLY διαθέτει επίπεδη, αρθρωτή τάπα ρεζερβουάρ που επιτρέπει καθαρό και εύκολο ανεφοδιασμό. Για να εξασφαλιστεί μια άνετη και φυσική θέση οδήγησης, το τιμόνι μεταφέρθηκε πιο πίσω, όπως και τα μαρσπιέ, που τοποθετήθηκαν χαμηλότερα και πιο πίσω, προσφέροντας επιπλέον χώρο για την εύκολη αλλαγή ταχυτήτων με μπότες, κατά τη διάρκεια χωμάτινων εξερευνήσεων. Επίσης, στα μαρσπιέ προστέθηκαν λαστιχένια ένθετα για ακόμη μεγαλύτερη άνεση και σιγουριά. Το ύψος της σέλας χαμήλωσε κατά 10 χιλ. φτάνοντας στα 885 χιλ. Οι ασύμμετροι προβολείς LED παρέχουν εξαιρετική φωτεινότητα, ενώ τα εύκαμπτα φλας είναι επίσης τεχνολογίας LED. Η οθόνη οργάνων LCD εμφανίζει μεγάλες ενδείξεις με μαύρους χαρακτήρες σε λευκό φόντο.

Όπως η χωμάτινου προσανατολισμού CRF300L, η CRF300 RALLY διαθέτει μεγαλύτερου κυβισμού 1-κύλινδρο κινητήρα που αποδίδει άμεσα και δυνατά 26.6Nm μέγιστης ροπής και 20.1kW (27,3 Ps) μέγιστης ισχύος. Η μοτοσυκλέτα είναι κατά 4 κιλά ελαφρύτερη και έχει 5 χιλ. αυξημένη απόσταση από το έδαφος, για να διευκολυνθούν η οδήγηση σε σκληρό έδαφος και η υπερπήδηση εμποδίων. Το ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλ. της Showa (με 10 χιλ. μεγαλύτερη διαδρομή) και το πίσω αμορτισέρ εξασφαλίζουν εξαιρετική λειτουργία και μέγιστη απορρόφηση κραδασμών. Το δυνατό φρενάρισμα σε κάθε έδαφος, διασφαλίζεται μέσω δίσκου wave 296 χιλ. και δαγκάνας 2 εμβόλων στον μπροστινό τροχό. Για απρόσκοπτη εκτός δρόμου οδήγηση, το σύστημα ABS μπορεί να απενεργοποιηθεί για τον πίσω τροχό.

Η CRF300 RALLY προσφέρει τη δυνατότητα πολλαπλών χρήσεων σε κάθε έδαφος, με ελαφρύ πλαίσιο και πολύ αποδοτικό κινητήρα. Προσφέρει όμως και την ελευθερία πραγματοποίησης μεγάλων ταξιδιών, με την αυξημένη αυτονομία που επιτρέπει το μεγάλο ρεζερβουάρ καυσίμου. Με πολλές δυνατότητες και επιδόσεις που συναρπάζουν, η CRF300 RALLY είναι μια αυθεντική adventure που απευθύνεται σε αναβάτες που θέλουν να συνδυάσουν εύκολο χειρισμό και σιγουριά τόσο στην καθημερινή μετακίνηση όσο και στις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου και τα μεγάλα ταξίδια.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος, μονοκύλινδρος ,με δύο επικεφαλής εκκεντροφόρους DOHC, 4-βάλβιδος
Κυβισμός 286 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 20,1kW (27,3 Ps) @ 8500 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 26,6Nm @ 6.500 σ.α.λ.
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 153 κιλά
Φρένα E: Δίσκος 296 χιλ. x 3,5 χιλ. με διπίστονη δαγκάνα
Π: Δίσκος 220 χιλ. x 4,5 χιλ. με δαγκάνα ενός εμβόλου (2-κάναλο ABS)
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.230 x 920 x 1.415 χιλ.
Ύψος σέλας 885 χιλ
Ρεζερβουάρ 12,8 λίτρα
Μέση κατανάλωση 32,3 χλμ. / λίτρο
Ανάρτηση Ε: Ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλ.
Π: Prolink
Ελαστικά E: 80/100-21M/C 51P
Π: 120/80-18M/C 62P
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ