CRF250R-2017
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Η CRF250R είναι μια αγωνιστική, δυναμική μοτοσυκλέτα motocross με μοναδική εμφάνιση και ασυμβίβαστο χαρακτήρα. Είναι η ατίθαση off-road μοτοσυκλέτα για εσένα που απεχθάνεσαι τα όρια και διψάς για προκλήσεις.

Πάντα έτοιμη για μάχη, είναι εξοπλισμένη με νέο πλαίσιο, ανασχεδιασμένο κινητήρα με κεφαλή δύο εκκεντροφόρων και νέα εξάτμιση που φέρει δύο μεγάλης διαμέτρου εξόδους για βέλτιστη τροφοδοσία, καύση και αποβολή καυσαερίων.

Στις υψηλές στροφές, οι αισθήσεις σου χτυπάνε κόκκινο, καθώς ο κινητήρας αποδίδει περισσότερη ωφέλιμη ισχύ και παράλληλα πετυχαίνει μεγαλύτερη άνοδο των στροφών με άμεση απόκριση και μοναδική αίσθηση στο γκάζι.

Αψηφά τη βαρύτητα

Ο 4-βάλβιδος Unicam® κινητήρας 249κ.εκ. της CRF250R είναι εφοδιασμένος με κεφαλή, έμβολο και μπιέλα που έχουν εξελιχθεί από το HRC. Ο εκκεντροφόρος είναι νέας σχεδίασης και συνεργάζεται με επίσης νέες βαλβίδες εισαγωγής και εξαγωγής που έχουν κατασκευαστεί από τιτάνιο. Το επανασχεδιασμένο φιλτροκούτι εξασφαλίζει μεγαλύτερη ροή αέρα, ενώ το βελτιωμένο σύστημα διπλού ψεκασμού PGM-FI και η επανασχεδιασμένη εξάτμιση με δύο μεγάλης διαμέτρου τελικά παρέχουν βέλτιστη τροφοδοσία, καύση και αποβολή καυσαερίων. Η ροπή στις χαμηλές στροφές έχει περαιτέρω βελτιωθεί, ενώ ταυτόχρονα οι απώλειες στη μεσαία κλίμακα παραμένουν μηδενικές. Στις υψηλές στροφές, οι αισθήσεις μπαίνουν στα κόκκινα, καθώς ο κινητήρας αποδίδει περισσότερη ωφέλιμη ισχύ και παράλληλα πετυχαίνει μεγαλύτερη άνοδο των στροφών για ελαχιστοποίηση των αλλαγών σχέσεων. Και φυσικά, όπως ισχύει και για την CRF450R, το σήμα κατατεθέν της CRF250R είναι η άμεση απόκριση και η μοναδική αίσθηση στο γκάζι. Η μοτοσυκλέτα διαθέτει κουμπί 3 επιλογών οδήγησης EMSB (Engine Mode Select Button), όπως και η μεγάλη αδερφή της. Η επιλογή 1 παρέχει ισορροπία μεταξύ τροφοδοσίας καυσίμου και χαρτών ανάφλεξης για πλήρως αξιοποιήσιμη δύναμη σε μη αγωνιστικούς ρυθμούς. Η επιλογή 2 προσφέρει ομαλή απόδοση της ροπής για περιπτώσεις όπου το έδαφος είναι ολισθηρό. Στην επιλογή 3 παρέχεται πλήρης απόδοση της ισχύος. Η CRF250R είναι μια αγωνιστική μοτοσυκλέτα motocross με άφθονη δύναμη, μοναδική εμφάνιση και ασυμβίβαστο χαρακτήρα. Είναι η ατίθαση off-road μοτοσυκλέτα που απεχθάνεται τα όρια και διψά για προκλήσεις.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 1-κύλινδρος Uni-cam
Κυβισμός 249 cc
Ισχύς 47 HP / 11.500 σ.α.λ. (95/1/EC)
Ροπή 27,1 Νm / 9.000 σ.α.λ. (95/1/EC)
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 105,6 kg
Φρένα E: Δίσκοι wave 260mm
Π: Δίσκος wave 240mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.181 x 827 x 1.271 mm
Ύψος σέλας 951 mm
Απόσταση από το έδαφος 322 mm
Ρεζερβουάρ 6,3 lit
Κατανάλωση καυσίμου 3,7 lit/100km
Εκπομπές ρύπων CO2 70g/km
Ανάρτηση Ε: Ανεστραμμένο πιρούνι Showa 49χιλ SFF-TAC
Π: Honda Pro-Link με μονό αμορτισέρ της Showa
Ελαστικά E: 80/100-21
Π: 100/90-19
  *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ