CB125R-18MY
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Ήρθε η ώρα να μπεις στην κατηγορία supersport με τη νέα CB125R. Η sports naked μικρού κυβισμού μηχανή είναι ελαφριά και έχει εντυπωσιακή εμφάνιση. Αν θέλεις να ξεχωρίσεις, ξέρεις τι να κάνεις…

Φαρδύ τιμόνι αλουμινίου, ολοκαίνουριο ατσάλινο πλαίσιο και LED φωτισμός. Αυτή η sports naked, έχει στιλ και στοιχεία εμπνευσμένα από τα μεγαλύτερα Neo Sports Café μοντέλα της Honda.

Υγρόψυκτος κινητήρας, κιβώτιο 6 σχέσεων, ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλιοστών, μπροστινό πλευστό δισκόφρενο με ακτινική δαγκάνα τεσσάρων εμβόλων και μονό πίσω αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου. Το ρεζερβουάρ των 10.1 λίτρων διαρκεί για 480 χλμ.

Ενδεικτική τιμή:
CB125R: 4.990€

Η νέα CB125R είναι η sports naked μικρού κυβισμού που αποτελεί το μοντέλο εισόδου στην κατηγορία supersport. Μοναδικό στιλ και στοιχεία εμπνευσμένα από τα μεγαλύτερα Neo Sports Café μοντέλα της Honda, η νέα CB125R απευθύνεται σε νέους που θέλουν να ξεχωρίζουν.

Ελαφριά, με μικρές διαστάσεις και εμφάνιση που συναρπάζει. Διαθέτει υγρόψυκτο κινητήρα, κιβώτιο 6 σχέσεων, ολοκαίνουριο ατσάλινο πλαίσιο, ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλιοστών, μπροστινό πλευστό δισκόφρενο με ακτινική δαγκάνα 4 εμβόλων και μονό πίσω αμορτισέρ. Επίσης, έχει φωτισμό LED, οθόνη οργάνων LCD και 2-κάναλο σύστημα ABS. Στα όργανα περιλαμβάνονται ταχύμετρο, στροφόμετρο, στάθμη καυσίμου, θέση επιλεγμένης σχέσης στο κιβώτιο και πληθώρα άλλων ενδείξεων.

Το βάρος της μοτοσυκλέτας βρίσκεται στα μόλις 125 κιλά, γεγονός που επιτρέπει εύκολο χειρισμό και άνεση στην οδήγηση. Κι επειδή η διασκέδαση δεν πρέπει να έχει όρια, το ρεζερβουάρ γεμίζει με 10,1 λίτρα, ποσότητα αρκετή για 480 χιλιόμετρα οδήγησης, χωρίς την ανάγκη ανεφοδιασμού. Το φαρδύ τιμόνι αλουμινίου έχει μεγάλη ακτίνα στροφής και επιτρέπει εύκολους ελιγμούς σε περιβάλλον πυκνής κυκλοφορίας. Το ύψος σέλας στα 816 χιλιοστά, ενισχύει ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση σε κάθε απαιτητικό περιβάλλον.

Η νέα CB125R είναι η προσιτή μοτοσυκλέτα που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα όσοι έλκονται από την εντυπωσιακή εμφάνιση των CB1000R και CB300R, αλλά θέλουν να την συνδυάσουν με οικονομική λειτουργία και ακόμη πιο φιλική συμπεριφορά. Η CB125R είναι το μοντέλο εισόδου σε έναν συναρπαστικό κόσμο δίτροχης απόλαυσης.

*Οι φωτογραφίες στις υπόλοιπες ενότητες της ιστοσελίδας αφορούν στο προηγούμενο YM

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος, 2 βαλβίδες 1ΕΕΚ, 1-κύλινδρος
Κυβισμός 125 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 13,3 PS (9,8 kW) / 10.000 σ.α.λ
Μέγιστη Ροπή 10,4 Nm / 8.000 σ.α.λ.
Ταχύτητες 6
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός PGM-FI
Βάρος 126 kg*
Φρένα Ε: Μονός πλευστός δίσκος χωρίς κέντρο 296χιλ με ακτινική 4-πίστονη δαγκάνα & ABS 2 καναλιών με Μονάδα Μέτρησης Αδράνειας IMU
Π: Μονός δίσκος 220 χιλ με μονοπίστονη δαγκάνα
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.015 x 820 x 1.055 χιλ.
Ύψος σέλας 816 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 140 χιλ.
Ρεζερβουάρ 10,1 λίτρα
Μέση κατανάλωση 48,4 χλμ/λτ
Εκπομπές ρύπων CO2 48g/km
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό, ανεστραμμένο πιρούνι 41mm με διαδρομή 130mm
Π: Μονό αμορτισέρ, με διαδρομή 107mm
Ελαστικά Ε: 110/70R17M/C 54H
Π: 150/60R17M/C 66H
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ